autor

..am început să scriu după ce unele idei nu încăpeau în tweeturi. Inițial despre politică, fiindcă era actual și durea. Treptat, am abandonat tema. Parțial că e murdar și inutil, parțial că sunt suficienți oameni care o abordează. Mai întâi am scos politica din viață, apoi de pe blog. Am înțeles că cel mai util ce putem face, este să nu le acordăm atenție celor ”de sus”. A nu se confunda cu indiferența.

Așa am ajuns să scriu despre deprinderi, despre viața văzută prin prisma artelor marțiale, despre dragoste, filosofie, societate, moldova, offlineuri, țări și orașe străine, literatură și self development.

E doar una din etape, posibil ulterior să scriu despre altceva, mă las dus de val; sau posibil să abandonez scrisul în general..

Po jîzni
– Internet & Digital Media specialist.
– practic Goju Ryu Karate Do.
– posed două calităţi importante: frumuseţea şi modestia 😉

Muzică
mă defineşte mult. ascult două ramuri largi, în dependenţă de mood. Cel mai des ascult muzică la lucru – Radio, Podcasturi, lastfm.com, somafm.com, YouTube. Ca să nu pierd timp pentru căutare am creat două Playlisturi pe youtube, la care permanent adaug ceva nou. Aici sunt cele două ramuri:

1. Dubstep/Drum&Bass/Triphop
2. Chill/Downtempo/Ambient/Pop

Contact
facebook.com/maimultemotii
medium.com/@loveandrei