Lupta pentru cucerirea unei femei

3Fiecare zi este o luptă, viața este un război. Orice luptă are la bază o tactică. Iar războiul o strategie.

Să uităm de latura agresivă a cuvântului – luptăDefiniția folosită în acest post va fi:
luptă – un set de acțiuni, coordonate, ce servesc la atingerea unui scop.

..a crește un copil este o luptă; a te trezi dimineața devreme, regulat, este o luptă; a nu mânca dulciuri este o luptă; a îndeplini o sarcină la serviciu, a nu uita să cumperi flori iubitei, a fi politicos, a zâmbi, a nu servi alcool, a asculta, a bea în rând cu toți, a dansa până dimineața, a iubi, a spune da, a spune nu, a rămâne și a pleca, a ierta..

Când știi cu cine lupți, ești cu un pas mai aproape de victorie. E simplu – dacă vezi că e mare și prost, mulți și beți – ocolești, fugi. Ai văzut, ai analizat și ai luat decizia pentru a ieși învingător.

Prin comparație, lupta pentru cucerirea unei femei este mai complexă. Indiferent de prețul înfrângerii sau a victoriei, ca proces această bătălie vine să contrazică multe teorii și experiențe. Fiecare adversar e unic. Gama tehnicilor ce pot fi aplicate este largă și aici apar problemele, care din ele? Iar adversarul pe cât e de prezent, pe atât de necunoscut. Fiecare lovitură trebuie gândită din timp, fiecare bloc trebuie aplicat cu atenție. Într-un sparing ataca trebuie să fie fulgerătoare, iar blocajul ferm. Aici nu..

Lupta corp la corp, chiar fără reguli, urmărește unele tipare: fiecare are două mâini și două picioare, un cap, două coate, piept, gât, coaie, păr, ochi, degete. Stilurile sunt secundare. Posibilitățile, chiar dacă sunt diferite, sunt limitate și previzibile.

În bătaie inițiativa te plasează mai sus de adversar. Inițiativa în cucerirea femeii te plasează imediat în inferioritate – “Una din ironiile iubirii ar fi că cel mai ușor e să-i seduci convingător pe cei față de care te simți cel mai puțin atras, intensitatea dorinței fiind incompatibilă cu indiferența necesară, atracția stârnind un sentiment de inferioritate în comparație cu perfecțiunea persoanei iubite”. “Despre farmecul lucrurilor plictisitoare”, Alain de Botton.

Filozofic  o luptă cu Ea te face să pierzi ce ai mai scump – Eul tău. Ești oricine și orice, numai nu Tu; permanent simți frica că anume asta nu-i va place.. așa apar glume tâmpite, reacții false, zâmbete crispate .. cunoscut?

Diferența ce te lasă perplex între lupta pentru a învinge un oponent fizic și a cuceri o femeie, este refuzul de a continua lupta de către adversar. În primul caz ai câștigat, în al doilea ai pierdut!

Cel mai complicat este să cedezi, când ți se spune “enough”. Cum să abandonezi lupta când ești încă plin de forțe?! Aici paradox: cei mai forțoși se lasă greu învinși în bătaie, iar în cucerirea femeii Ei știu să accepte înfrângerea.

Altă contrazicere – femeilor le plac bărbații puternici, nu contează – fizic, intelectual, carismatic. Însă un bărbat ca să se prezinte astfel, trebuie să-și ascundă parțial dragostea. Paradox – motivul din cauza căruia totul începe, trebuie camuflat, fiindcă anume acesta poate încurca întru atingerea scopului – dobândirea dragostei reciproce. Dragostea fiind văzută la început ca o slăbiciune.

Probabil cea mai mare diferență constă în faptul că victoria în bătălie este un singur act. Cucerirea unei femei este un proces continuu, după prima victorie cucerirea continuă, dacă e posibil: în fiecare zi-noapte, an după an, până la sfârșit, care nu o fi el.

Succes!

P.S. la această postare voi asculta cu drag comentariile voastre 😉